25 November 2022

AEDY ASHRAF: "SAYA BUKAN WARAK... SAYA TIDAK BERHUTANG DENGAN SESIAPA, KECUALI IBU SAYA"Setelah sekian lama berdiam diri mengenai video tular seorang lelaki didakwa miripnya bercumbu dengan seorang wanita di kelab malam, pelakon Aedy Ashraf akhirnya membuka mulut dengan mengatakan bahawa dia hanya manusia biasa yang menjalani kehidupan seperti orang lain.


"Saya hanya manusia biasa, datang dari keluarga yang biasa-biasa., maksud saya bukan warak, membesar di ibu kota an menjalani kehidupan sama seperti kebanyakkan orang lain.

"Sejujurnya, saya tidak perlu menjelaskan isu ini kepada sesiapa. Saya tidak berhutang dengan sesiapa, kecuali ibu saya. Jadi, setelah ia berlaku, saya jelaskan semuanya kepada ibu Alhamdulilah ibu tenang dan kata dia kenal saya. Dia berpesan agar saya lebih berhati-hati," katanya.

"Saya muhasabah dan belajar banyak benda dari hal tersebut, termasuk jangan mudah percaya orang termasuk dalam kalangan kawan sendiri," kata Aedy yang mengambil pengajaran daripada kontroversi yang berlaku serta tidak sewenang-wenangnya percayakan orang termasuk rakan sendiri.

Klik untuk gambar besar         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: