13 November 2022

DIRAWAT DI HOSPITAL - BELLA ASTILLAH UCAP TERIMA KASIH ATAS SEMUA DOA"Baru berkesempatan nak post, after 4 days di hospital. Thank you for all the warm wishes and doa, Bella hargai sangat-sangat 🙏🏻🥹.


"Terima kasih yang tak terhingga buat Dr. Ibrahim (Poliklinik Cahaya Desa Pandan) yang selalu tolong rawat, ambil berat Bella & family 🙏🏻 - Selalu jumpa sebab tu tak pernah ambil gambar kan 😅.

"Terima kasih banyak-banyak. Dr. Saiful Razman Mohd Noor, neurosurgery (Gleneagles, KL). MashaAllah baik sangat banyak bantu kami 🙏🏻. Terima kasih semua staff / nurses juga 🥰.

"Last but not least, kepada En. Hafiz (Prudential) yang datang uruskan everything. Thank you so much 👍🏻. Semoga Allah S.W.T membalas segala kebaikan kalian semua Insha-Allah ✨."

Klik untuk gambar besarDemikian tutur pelakon Bella Astillah yang berkongsi keadaan terkininya selepas empat hari dirawat di hospital, menerusi satu hantaran di laman Instagram.

Dalam hantaran sama, Bella mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakannya dan kepada beberapa doktor serta jururawat yang merawatnya.

Bella turut memuat naik beberapa foto bersama doktor dan suaminya yang juga penyanyi dan pelakon, Aliff Aziz.

Sebelum ini, Bella dilaporkan menerima rawatan di sebuah pusat perubatan di Ampang selepas mengalami sakit kepala yang teruk sejak Ahad lalu.

________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: