11 November 2022

TUNAI UMRAH - WAJAH LISA SURIHANI DIPUJI BERCAHAYA, BERSIH & BERSERI



Pelakon Datin Lisa Surihani menerusi laman Instagram miliknya baru-baru ini ada berkongsi momen mengerjakan ibadah umrah bersama suaminya, Datuk Yusry Abdul Halim di Tanah Suci Mekah.


Perkongsian ibu kepada dua cahaya mata itu turut menerima pelbagai respon positif daripada kalangan pengikutnya di laman sosial berkenaan.

Sementara itu, menerusi hantaran terbaharu, pelakon berusia 36 tahun itu telah memuat naik beberapa keping gambarnya bersama suami yang sedang mengenakan pakaian ihram.

Selain dihujani kiriman doa dan ucapan selamat, penampilan Lisa yang sangat bersederhana tanpa mengenakan sebarang alat solek itu telah menerima pujian dimana wajahnya dikatakan bercahaya, cukup bersih dan berseri.

Klik untuk gambar besar



"Natural beauty, semoga Allah permudahkan urusan Lisa dan Yusry amin."

"Masyallah, raut wajah tu bercahaya."

"Ya Allah, cantiknya Lisa berseri-seri sangat. Moga dipermudahkan urusan Umrah."

"Putih suci berseri wajah Lisa, semoga satu hari saya dapat ke sana juga," itulah antara komen-komen pengguna laman sosial.

Terdahulu, Lisa akui dirinya sudah tidak kisah lagi mengenai penggunaan peralatan make up, malah dia berasa sudah malas untuk menata rias wajahnya ketika keluar ke mana-mana.





________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG






_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: