28 December 2022

"AM I READY FOR THIS" - ZARINA ANJOULIE KONGSI VIDEO KEKASIH BELIKANNYA BAJU MUSLIMAH"Dah start shopping kan kita baju muslimah lepas ni dia minta kita berhijab pulak... Am I ready for this?" kata pelakon Zarina Anjoulie pada sebuah video dimana dia mempersoalkan adakah dirinya sudah bersedia untuk memakai muslimah serta berhijab semula selepas ini.


Dalam perkongsian video tersebut, teman lelaki Zarina atau lebih mesra disapa Anju dilihat telah membelikan pakaian muslimah dan tudung untuk bakal isterinya itu.

Sejak kebelakangan ini, nama Zarina Anjoulie menjadi bualan apabila berkongsikan momen bahagianya bersama kekasih baru dikenali sebagai Datuk Seri Khazrul Elzey.

Rata-rata netizen tumpang bahagia apabila melihat Zarina disayangi teman lelakinya dan akhirnya pelakon itu berjumpa lelaki yang tepat buatnya.

Klik untuk gambar besar

________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: