05 December 2022

ANAK TIBA-TIBA PENGSAN SEBELUM BUAT PERSEMBAHAN - HARRY KHALIFAH MOHON DOAKAN KESEMBUHAN CHOMBI"Beberapa langkah nak naik pentas, Chombi tumbang... sebenarnya Chombi baru lepas baik demam selain sedang datang bulan ditambah pula kehadiran orang ramai serta lighting yang panas membuatkan dia tak selesa. Sebelum pengsan dia dah kata nampak macam gelap, tahu-tahu dia pengsan.


"Doktor yang merawat memberitahu dia mengalami tekanan darah rendah," itulah jelas penyanyi Harry Khalifah memberitahu anaknya yang juga penyanyi, Chombi, 15, dikejarkan ke hospital akibat mengalami masalah tekanan darah rendah selain baharu sahaja pulih daripada demam.

Pengunjung Karnival Jom Santai yang diadakan di Aeon Mall Taiping, Perak gempar apabila Chombi tiba-tiba pengsan sebelum membuat persembahan pada kejadian malam Sabtu.

Klik untuk gambar besarBagaimanapun, Harry bersyukur apabila Chombi atau nama sebenarnya Siti Maryam Ahamad Sairi, dibantu seorang jururawat yang kebetulan berada di acara itu sebelum di bawa ke hospital berhampiran.

"Nasib baik ada jururawat masa itu, dia terus bertindak cepat. Dia yang bawa kami ke hospital berdekatan," katanya.

Berkongsi keadaan Chombi, Harry memaklumkan akan membawanya mendapatkan rawatan di hospital sekali lagi ekoran anaknya itu mengadu sakit dada dan mengalami masalah semput."Ini saya nak bawa Chombi ke klinik lagi sebab dia kata dia macam semput dan sakit dada, sedangkan kami tidak pernah ada yang semput. Chombi ini kalau demam memang sangat manja," ujarnya.

Meninjau ke akaun Instagram Chombi pula, penyanyi muda berkenaan memohon maaf kepada peminatnya di Taiping berikutan tidak dapat membuat persembahan di sana.

"Alhamdulillah saya okay sikit. Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan saya dan saya minta maaf pada orang-orang Taiping sebab tak dapat nak teruskan Insya Allah panjang umur kita jumpa lagi doakan saya sihat seperti biasa," tulisnya.________ IKLAN ________

WOW... Domino X'tra Large Pizza hanya RM29.90...!! Ayuh dapatkan tawaran hebat di Domino's Pizza dimana ia menawarkan Domino X'tra Large Pizza yang hanya RM29.90 sahaja...


LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: