17 December 2022

ISTERI KEGUGURAN, USTAZ EBIT LEW REDA: "ALLAH UJI SEBAB SAYANG""Doakan ya bidadari saya cepat sihat. Bidadari saya baru keguguran. InsyaAllah bidadariku sayang. Allah uji sebab dia sayang. Betapa mulia dan ketinggian seorang isteri. Hanya Allah yang layak membalas segala pengorbananmu.


"I love you bidadariku till jannnah," tulis pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew yang reda apabila hasratnya untuk menimang cahaya mata kelima tidak kesampaian apabila isterinya baru sahaja mengalami keguguran.

Perkhabaran sedih itu dimaklumkan Ebit Lew dalam satu hantaran terbaharu di laman Instagram miliknya. Menerusi entri tersebut, Ebit Lew memohon orang ramai mendoakan kesembuhan isteri kesayangannya.

Klik untuk gambar besarDalam pada itu, ruangan komen hantaran berkenaan dihujani dengan kata-kata semangat serta doa buat isteri Ebit Lew.

Untuk makluman, hasil perkahwinan bersama, Ebit Lew dan isteri telah dikurniakan empat orang cahaya mata.________ IKLAN ________

JUALAN 12.12 HARI JADI SHOPEE. JOM BOOKING Ayuh dapatkan pelbagai tawaran hebat di Shopee sempena jualan Hari Jadi Shopee yang bermula 12 malam 12 Disember ini. Memang banyak tawaran disediakan termasuk hadiah hebat dan voucher istimewa.

Anda boleh booking dulu barangan mahal yang dijual dengan harga murah. Hanya RM12 sahaja. Barangan tersebut adalah terhad, sapa cepat dia dapat.

Untuk info, pelanggan baru juga akan mendapat voucher  pembelian barangan pertama dengan diskaun besar. Kalau kena harga, anda mungkin boleh dapat barangan itu secara percuma.
_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: