03 August 2023

DIKECAM PELUK INFLUENCER INDONESIA, MIMI PERI - INI RESPON ALMY NADIASemua sedia maklum mengenai influencer terkenal dari Indonesia iaitu Mimi Peri yang popular dengan tagline 'Sahur'.
Baru-baru ini, Mimi atau nama sebenarnya, Ahmad Jaelani, 35, telah berkunjung ke Kuala Lumpur untuk mempromosikan filem lakonannya, 'Mat Tudung Begins'.

Namun begitu, tindakan isteri kepada pelakon Fizz Fairuz iaitu pelakon Datin Almy Nadia memeluk Mimi Peri telah menerima kecaman yang teruk oleh netizen.

Klik untuk gambar besar
Berhubung kecaman tersebut, Almy menjelaskan, perkara itu terjadi secara spontan apabila Mimi begitu teruja pertama kali berjumpa dengan pelakon itu ketika berkunjung ke Malaysia baru-baru ini.

Terbuka menerima kecaman daripada netizen, Almy dalam masa sama turut meminta agar memberi teguran secara atau secara peribadi dengan menghantar mesej.
"Saya tak perlu respon apa pun sebenarnya dan tak perlu membalas segala komen mahupun kritikan dengan cara apa sekali pun, apa orang nak cakap tu biarkan la!

"Saya tak nak tambah dosa untuk bercakap atau menulis… mungkin itu yang terbaik buat mereka (netizen) dengan membuat teguran cara sedemikian.

"Mereka boleh saja mesej saya secara peribadi untuk tegur mengenai perkara ini, tidak perlu secara umum dan saya tak baca pun segala komen itu," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: