06 September 2023

"BUKAN PEMBEDAHAN PLASTIK TETAPI SAYA SUKA GUNA 'FILTER' KETIKA BERSWAFOTO" - DAIYAN TRISHABaru-baru ini, timbul dakwaan mengatakan Daiyan Trisha mengubah bahagian tertentu pada wajahnya, sebelum ia dinafikan oleh pelakon itu yang menegaskan perbezaan berkenaan adalah disebabkan penggunaan 'filter' ketika berswafoto.
Jelas Daiyan, dia bersyukur dengan dengan wajah kurniaan Tuhan serta mengatakan dakwaan tersebut adalah salah faham.

"Bukan pembedahan plastik tetapi saya suka guna 'filter' ketika berswafoto. Saya suka guna filter tidak kira dalam Instagram mahupun TikTok terutama ketika swafoto yang mungkin menyebabkan wajah saya kelihatan agak berbeza.

Klik untuk gambar besar
"Saya memang tidak buat apa-apa pembedahan plastik, semuanya adalah kurniaan semula jadi Tuhan untuk saya dan sangat bersyukur. Orang boleh kata apa sahaja, kalau bersemuka dengan saya mereka akan temui jawapan," ujarnya.

Dalam pada itu, Daiyan berkata, dia enggan ambil pusing dengan dakwaan berkenaan, sebaliknya yakin bahawa orang ramai bijak untuk menilai apabila melihat gambarnya.
"Lagipun, mereka (netizen) boleh tengok sendiri sama ada gambar tersebut guna 'filter' ataupun tidak. Kalau guna mesti akan keluar di atas atau penjuru gambar tersebut 'filter' yang saya gunakan.

"Dunia sekarang sudah moden, banyak kemudahan dan teknologi baharu yang boleh kita gunakan dalam media sosial," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: