24 October 2023

DAKWAAN BELA 50 EKOR KUCING - SYADA AMZAH TAMPIL NAFI"Penafian: Saya tiada 50 kucing," tulis adik bongsu kepada penyanyi Shila Amzah iaitu Syada dalam satu perkongsian di Instagram, dimana dia tampil menafikan jumlah kucing di kediaman di Hulu Langat 50 ekor seperti dihebohkan kakak sulungnya itu.
Sementara itu, Syada dalam masa sama turut mendedahkan keluarganya kini dalam fasa berpindah ke tempat tinggal baharu yang memerlukan mereka menyerahkan haiwan kesayangan kepada pencinta kucing.

Perkongsian Syada atau nama sebenarnya, Nursyuhada Amir Amzah, 25, itu seakan mengesahkan mereka sekeluarga bakal keluar dari banglo milik kakak sulungnya dalam tempoh terdekat.

Klik untuk gambar besar
Dalam beberapa hantaran lain sebelum ini, Syada memaklumkan, urusan penyerahan kucing hanya dapat dilakukan selepas proses pengubahsuaian disempurnakan.

Terdahulu, Shila, 33, yang juga anak sulung daripada empat beradik itu meluahkan rasa terkejut apabila mengetahui rumah banglo didiami ibunya, Fauziah Sarman bersama adik-beradiknya yang lain membela 50 ekor kucing.

Tambah Shila lagi, dia yang mahu membeli kediaman lain buat keluarganya itu mendakwa haiwan peliharaan tersebut semakin bertambah apabila individu yang bukan ahli keluarga membawa pulang 10 ekor lagi.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: