25 October 2023

SELESAI SECARA BAIK - BOSS SUSU HANYA BERI NASIHAT : "TEGURAN SEORANG BAPA KEPADA ANAK SUPAYA JADI LEBIH BAIK""Posting saya itu lebih kepada nasihat... saya rasa itu adalah teguran seorang bapa kepada anak supaya jadi lebih baik.
"Kredit untuk mereka... sangat cepat bertindak dan mereka jadi lebih baik pada hari yang sama serta prestasi konsert baru-baru ini pun sangat baik."

Ujar usahawan Azmi Zainal atau lebih dikenali sebagai Boss Susu yang menjelaskan, isu salah faham membabitkan dirinya selaku penaja dengan All Stars Gegar Vaganza (ASGV) sudah diselesaikan secara baik.

Kata Azmi, dia bukan mahu bermusuh, sebaliknya hanya memberi nasihat kepada produksi berkenaan umpama teguran seorang bapa kepada anak.

Dalam pada itu, Azmi turut memberitahu, dia bertindak memberi teguran di bilik kawalan (control room) produksi ketika itu kerana mahu produksi memperbaiki kelemahan dan tidak sambil lewa dalam menjalankan amanah.

"Dalam bilik kawalan tu suasana agak teganglah... sama dalam perniagaan, kalau saya tegur secara bersahaja agak-agak mereka nak dengar ke?

"Tapi saya jika tegur dalam nada sangat tegas, mereka akan bangun, itulah niat sebenarnya," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: