15 November 2023

DIDAKWA MENINGGAL DUNIA - INI RESPON AZHARINABaru-baru ini, timbul khabar angin mengatakan penyanyi Azharina Azhar, 38, sudah meninggal dunia.
Berhubung dakwaan itu, Azharina berkata, ia umpama satu doa buruk buatnya selaku ibu tunggal kepada dua cahaya mata.

"Saya cuma tak dapat tidur dari semalam, bukan meninggal. Individu itu memuat naik kandungan di YouTube dan menyebut nama saya sebagai 'Allahyarham Azharina Azhar', kononnya saya sudah meninggal dunia.

Klik untuk gambar besar
"Saya tak tahu nak marah atau ketawa. Kenapa dia nak mencari populariti dengan menggunakan benda-benda begini?

"Kenapa dia mendoakan agar orang mati? Kasihankanlah saya. Saya nak cari rezeki untuk membesarkan dua anak saya," ujarnya yang dipetik sebagai berkata kepada Harian Metro.

Sementara itu, ditanya mengenai masalah tidur yang dialaminya, Azharina memberitahu, ia berkemungkinan besar adalah kesan daripada ubat baru yang diambilnya.
"Saya dalam proses penyembuhan. Minggu lalu, hampir seminggu juga saya muntah-muntah. Minggu ini, keadaan saya semakin baik.

"Ada ubat baru yang saya ambil dan badan saya sedang beradaptasi dengan ubat itu. Jadi, salah satu kesan sampingannya, mungkin memberi kesan kepada tidur saya," kata penyanyi lagu 'Elegi Sepi' itu

Terdahulu, Azharina berkongsi mengenai penyakit misteri yang dialaminya, tetapi belum masa sesuai untuk dia mendedahkan mengenai penyakit itu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: