21 November 2023

MAWAR RASHID MUAT NAIK FOTO TERKINI - NETIZEN DAKWA PELAKON ITU HILANG SERI SEJAK BUKA TUDUNGSemua maklum mengenai penampilan terkini pelakon Mawar Rashid yang mengejutkan ramai pihak apabila memuat naik gambarnya tidak lagi berhijab di Instagram miliknya, selepas tiga tahun bertudung.
Menerusi perkongsian terbaru, Mawar dilihat ada memuat naik beberapa keping gambarnya yang mengenakan baju berwarna hitam dan mengenakan solekan.

Tidak menulis sebarang kapsyen pada hantaran tersebut, namun Mawar ada meletakkan lagu berjudul 'What Was I Made For?' nyanyian Billie Eilish.

Klik untuk gambar besar
Seperti sudah dijangka, perkongsian terbaru isteri kepada pelakon Raf Yaakob itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

Selain ada yang memuji kecantikan Mawar, ada juga yang mengatakan air muka pelakon itu kelihatan berbeza daripada sebelum ini serta mendakwa wajahnya hilang seri selepas membuka hijab.

Meskipun pelbagai komen kec@man dilemparkan, namun ramai yang memberikan teguran dan nasihat agar Mawar kembali berhijab kerana dilihat lebih cantik.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: