22 November 2023

NORYN AZIZ DEDAH TERPAKSA AMBIL STEROID, ALAMI MASALAH SUARA"Saya percaya rezeki itu luas dan Allah sudah tetap bahawa rezeki saya, sampai di sini sahaja. Mungkin sebab dah terlalu tertekan sangat dalam pertandingan ini, sampai saya perlu mengambil steroid.
"Baru minggu ini saya terpaksa ambil steroid. Sebelum ini, memang tak pernah. Tapi, sebab suara saya dah terlalu serak dan hampir nak hilang suara, maka, saya terpaksa ambil."

Itulah kata penyanyi Noryn Aziz, 47, yang mendedahkan, dia terpaksa mengambil steroid, selepas hampir kehilangan suara pada minggu kesembilan program All Stars Gegar Vaganza (ASGV).

Klik untuk gambar besar
Noryn yang tersingkir dari program tersebut itu bagaimanapun reda dengan ketentuan Allah yang mana, sudah mengatur perjalanannya dalam pertandingan ini dan berakhir malam Ahad lalu.

Pada minggu kesembilan ASGV, Noryn tampil mempersembahkan lagu 'Tegar' secara duet bersama penyanyi, Dia Fadila.
Tambah Noryn, tekanan saat berada di dalam pertandingan yang membariskan barisan bekas juara dan peserta daripada program Gegar Vaganza (GV) terdahulu itu juga tidak dapat digambarkan dengan kata-kata.

"Beberapa kali juga saya berdepan dengan anxiety saat berada dalam pertandingan ini. Bahkan, tangan saya pun menggigil. Susah saya nak jelaskan sebab ada beberapa ketika, saya alami pening-pening," ujarnya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: