26 December 2023

DEDAH RAMAI KAWAN ARTIS J@UHKAN DIRI - BOY IMAN BERCADANG TURUN BERAT BADAN : "MUNGKIN SAYA AKAN BUAT 'COMEBACK' DALAM INDUSTRI"Semua sedia maklum mengenai pelakon Boy Iman atau nama sebenarnya, Norul Iman Abdul Rahman, yang sebelum ini terpalit kontr0versi dakwaan p£nipuan.
Berhubung hal itu, Boy Iman mengakui kontr0versi terpalit dirinya itu meninggalkan pers£spsi burvk terhadap orang ramai serta 'mencal@rkan' namanya.

Katanya lagi, dia tidak boleh l@ri dari peras@an malu dan segan untuk berdepan dengan masyarakat, namun perlu kuat menghad@pi situasi berkenaan.

"Kalau nak kata malu dan segan, sudah tentu ada sebab saya pun manusia biasa. Tapi saya lebih memikirkan apa yang saya percaya. Maksudnya, kalau saya percaya saya tidak bersal@h, saya buat bod0h sajalah.

"Tapi kalau terbukti memang saya bersal@h, rasa malu dan segan itu lagi banyak. Nak berjumpa dengan awak (wartawan) pun saya tidak mahu kerana malu," tuturnya.

Dalam pada itu, Boy Iman turut mendedahkan, ada rakan artis yang mula menj@uhkan diri, malah sehingga ada yang putvs kawan.

Meskipun begitu, Boy berkata, dia memahami mereka juga mahu menjaga nama baik sebagai selebriti.

"Memang ada yang menjauhkan diri dan putvs sahabat. Tapi saya faham kedudukan mereka sebagai selebriti. Sudah tentu mereka juga mahu menjaga nama mereka.

"Jadi bagi mengel@k daripada nama mereka juga terkait sama, maka ada yang mengambil pendekatan untuk menjauhi saya.

"Ada yang tak nak berjumpa dengan saya sehingga lupa kenangan bersama. Tapi saya okay sahaja. Tidak jadi mas@lah pun sebab kita hidup kena sentiasa berfikiran positif dan hormat keputusan mereka," ujarnya.

Sementara itu, Boy Iman mengakui dirinya kuat makan. Dek kerana itu, dia bercadang untuk menurunkan berat badannya dan kemungkinan akan kembali dalam bidang lakonan.

"Menjengah usia 40-an, Alhamdulillah kesihatan saya masih baik. Cuma saya dikategorikan sebagai ob£siti. Sebab saya memang kuat makan kalau ada mas@lah.

"Sekarang ini saya dalam proses untuk kawal berat badan dan cuba untuk kelihatan kurus sedikit. Mana tahu mungkin saya akan buat 'comeback' (kemunculan semula) dalam industri suatu hari nanti," jelasnya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: