16 January 2024

BILA SHUK DEDAH SEORANG MAKCIK TUNJUK RE4KSI B£NCI SEBELUM MELUD4H"Pernah ada seorang mak cik nampak saya dan terus membis1kkan sesuatu kepada anaknya sambil tunjuk reaksi b£nci. Ingat sampai situ sahaja tetapi apabila dia lalu di sebelah kereta saya, saya nampak dia melud@h."
Demikian dedah pelawak Shuk Sahar yang menceritakan kisah dimana dia pernah berdepan detik mem£ritkan apabila dib£nci ramai orang susulan terpalit kontr0versi cur@ng sehingga memusn@hkan rumah tangganya.

Shuk yang mendedahkan kisah tersebut menerusi sebuah podcast itu turut berkata, bukan saja teruk dikec@m, malah keretanya pernah dilud@h oleh seorang individu ketika sedang makan di Pulau Pinang.

Akui Shuk lagi, dia mar@h dengan tindakan makcik tersebut, namun mengambil keputusan untuk mendiamkan diri memandangkan ketika itu isunya sedang hangat diperkatakan.

"Rasa nak bangun kerana mar@h tetapi waktu itu kes saya tengah mel£tup, orang kedai pula pandang saya semac@m. Jadi, saya tidak buat apa-apa. Itu tahap canc£llation rakyat Malaysia," katanya.

Terdahulu, hangat diperkatakan mengenai kem£lut rumah tangga Shuk bersama bekas isterinya, Rossa Sera berikutan pelawak itu didakwa berlaku cur@ng.

Untuk makluman, Shuk mendirikan rumah tangga bersama Sera pada 2015, sebelum bercerai pada Mac tahun lalu. Pasangan itu dikurniakan dua orang cahaya mata yang diberi nama Nur Qurratu Ain dan Nur Assyifatu Aimi.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: