05 January 2024

"DICERAIKAN T4NPA SATU S£N PUN..." - BEKAS ISTERI HAFIDZ ROSDHI LUAH RASA SYUKUR BERJAYA BELI KERETA PERTAMA"Mungkin bagi orang lain biasa-biasa je. Tapi bagi Shu, Shu dah cuba cab@r diri Shu to be different & be a better person on 2023. Even as a single mom! Diceraikan with0ut singl£ c£nts in my bank account."
Itulah kata bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada Mat Shukri yang meluahkan rasa syukur apabila berjaya memiliki sebuah kereta pertamanya jenis Honda HRV yang dibeli pada April 2023, atas berkat kesabaran dan usaha.

Berkongsi perkara itu menerusi perkongsian di Instagram, Shuhada berkata, dia berjaya membuktikan dirinya juga boleh mencapai kejayaaan, meskipun berd£pan uji@n rumah tangga kemudian bergelar ibu tunggal.

Jelas Shuhada, mungkin ada yang menganggap ianya perkara biasa, namun ketika diceraikan, dia tid@k mempunyai satu s£n di dalam akaun.

Tambahnya lagi, dia yang mengakui suk@r pada awalnya itu mengucapkan terima kasih kepada jenama minuman kesihatan wanita yang memberi rezeki kepadanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: