03 February 2024

ISU DIK£CAM WARNA RAMBUT - NUBHAN JELAS DIA ADA SEBAB, SUDAH MINTA PANDANGAN USTAZ"Kalau nampak perubahan pada diri, itu maksudnya sedang tert£kan… saya tahu ramai yang t£gur rambut ini sehingga meletakkan hukvm semua.
"Saya ikut arwah ayah saya rambut putih beruban dan sekarang ini memang dah nampak ke arah itu...

"Nak warnakan hitam har@m maka atas nasihat ustaz juga katanya boleh jadi warnakan rambut warna lain selain hitam."

Itulah jelas penyanyi Nubhan Ahmad selepas dia menerima krit1kan dan kec@man netizen susulan tind@kannya mewarnakan rambut dengan warna agak terang.

Kata Nubhan, dia menerima t£guran netizen dengan hati terbuka, selain menjelaskan tind@kannya itu adalah untuk membina keyakinan diri.

Ujarnya lagi, dia mengikut gen£tik arwah bapanya dimana rambut sudah pun mula kelihatan putih beruban, namun h@ram jika diwarnakan dengan hitam.

Dalam masa sama, Nubhan memberitahu, ibunya juga tiada mas@lah dengan keputusannya itu, malah dia sudah pun meminta pandangan daripada ustaz mengenai perkara tersebut.

"Apa yang saya buat tidak melamp@u dan tidak meng@nggu sesiapa, jadi tiada mas@lah sebab saya tak mahu buat sesuatu perkara itu hilang keberkatannya, saya sudah beritahu mak dan tanya ustaz mengenai perkara ini," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: