27 March 2024

MIMI LANA KATA BOLEH MEMAAFKAN NAMUN TIDAK MELUPAKAN"Saya tidak mengambil tempoh lama untuk bersemuka dengan Syafiq. Usia perkenalan sembilan tahun membuatkan kami matang. Kami tahu bagaimana hendak menyelesaikan mas@lah.
"Industri seni ini kecil saja, jadi kena profesional dan ketepikan hal peribadi. Saya juga tiada mas@lah bergandingan dengannya."

Jelas pelakon Mimi Lana yang memmberitahu, dia dan pelakon Syafiq Kyle tetap mengekalkan hubungan baik dan profesional dalam soal kerja, meskipun tidak jadi berkahwin.

Ujar Mimi, perkenalan mereka selama sembilan tahun membuatkan mereka matang dan perlu profesional, apatah lagi dalam industri seni yang kecil.

Mimi bagaimanapun tetap dengan pendiriannya, dimana pelakon itu tidak berkongsikan punca dia dan Syafiq tidak tidak jadi berkahwin dan biarlah ianya menjadi rahsia.

"Apa yang berlaku biarlah saya simpan supaya tidak menjadi lebih besar atau timbul sebarang sp£kulasi. Apa yang orang nampak itulah ceritanya," katanya.

Dalam pada itu, Mimi berkata, meskipun tidak dapat menyembunyikan kesedihan, dia memilih untuk menghadapinya secara sederhana serta memaafkan antara satu sama lain. Namun begitu, Mimi akui, tidak mungkin untuk melupakan.

"Sebagai wanita kita tak boleh men1pu perasaan tentang sedih, namun kita perlu bersederhana dalam perasaan. Kalau Allah beri kesedihan kita menangis, cuma jangan sampai mengg@ngu kehidupan seharian, keluarga dan kerjaya.

"Rasanya untuk pulih sampai bila-bila pun mungkin tidak. Boleh memaafkan namun tidak melupakan. Ini semua sudah tertulis. Syukur saya dapat atasi semua dengan baik," tuturnya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: