05 April 2024

MCMC S1TA TELEFON BIMBIT, KAD SIM ALIFF SYUKRI, DIHANTAR KE FOR£NSIKSuruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC) baru-baru ini telah meny1ta telefon bimbit dan kad sim milik usahawan, Datuk Aliff Syukri yang memuat naik video lagu hari raya.
Kata Menteri Komunikasi iaitu Fahmi Fadzil, peralatan komunikasi terb@bit dihantar ke Unit For£nsik untuk sias@tan lanjut.

"Saya difahamkan selepas beliau dipanggil dirakam percakapan di Ibu Pejabat MCMC tempoh hari, telefon bimbit dan kad sim beliau dis1ta dan dihantar ke for£nsik untuk sias@tan lanjut.

"Setakat ini, saya belum menerima sebarang maklumat terp£rinci," katanya dalam sidang media pada Majlis Berbuka Puasa Bersama Agensi Pengu@tkuasaan di Pusat Dag@ngan Dunia Kuala Lumpur (WTCKL) di sini, semalam.

Media baru-baru ini melaporkan, MCMC akan meneliti klip video lagu hari raya yang dimuat naik Aliff Syukri selepas mendapat kec@man orang ramai.

Fahmi dilaporkan berkata, beliau juga ada menonton sebahagian video terb@bit dan melihat komen daripada netizen yang meminta pihaknya mengambil tind@kan.

Menurutnya, walaupun video itu difahamkan sudah dipad@m tetapi beliau meminta MCMC untuk meneliti perkara ini.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: