16 May 2024

"BER4NINYA BUAT FITN4H..." - DIDI ASTILLAH T£PIS DAKWAAN BERCINTA DENGAN ABANG IPAR, ALIFF AZIZ"Astaghfirullahalazim. Fitn@h apa ini? Ber@ninya buat fitn@h dan jadikan artikel."
Ujar pelakon dan penyanyi, Didi Astillah yang tampil men£pis dakwaan pihak tidak bertanggungjawab yang meng@itkan dirinya bercinta dengan abang iparnya, Aliff Aziz.

Difahamkan, dakwaan ini ditul@rkan oleh pihak tidak bertanggungjawab terb@bit menerusi laman sosial.

Dalam pada itu, Didi atau nama sebenarnya, Dayang Nazilah Awang Astillah, 27, ada memuat naik hantaran di Instagram Storynya, dimana dirinya juga difitn@h pernah bermalam bersama abang iparnya itu di sebuah hotel.

Penyeb@ran khabar angin ini menerusi satu akaun Facebook dengan menggunakan tajuk sensasi serta gambar Aliff dan Didi dilihat sengaja mahu meraih perhatian netizen.

"Aliff Aziz dan Didi Astillah pernah bercinta sebelum Bella. Bella b0ngkar rahsia Aliff Aziz dan Didi Astillah pernah tidur bersama di hotel," tulis artikel terb@bit.

Terdahulu, Bella pernah mendedahkan suaminya, Aliff Aziz pernah berl@ku cur@ng bersama 11 wanita termasuklah adiknya, Eriqa Astillah.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: