12 May 2024

HISYAM HAMID JELAS DIA TAK PERNAH ADA MAS4LAH DENGAN SESIAPA"Apa yang mereka (Aliff Aziz dan Ruhainies) lakukan di luar tiada k£na-meng£na dengan kerja di lokasi. Apa yang penting ia tidak menj£jaskan pelakon lain dan kru di lokasi penggambaran.
"Sebagai 'public figure', saya sendiri pun masih dalam industri seni sebab peminat dan masih dapat watak hero pun sebab peminat. Kalau mereka (peminat) tak nak tengok lakonan, itu di luar bidang kuasa kita."

Itulah jelas Hisyam Hamid, 38 dimana pelakon itu berkata, dia tidak ada mas@lah jika digandingkan dengan pelakon kontr0versi, Aliff Aziz dan Ruhainies selepas ini.

Hisyam yang akui dia tidak pernah ada mas@lah untuk bekerja dengan sesiapa pun, memberitahu, apa yang berl@ku memb@bitkan Aliff dan Ruhainies adalah isu peribadi mereka.

Dalam pada itu, kata Hisyam lagi, dia pernah berganding dengan Ruhainies dalam drama bersiri 40 episod sebelum ini.

"Dari sudut kerja, Ruhainies seorang yang profesional. Tidak pernah timbul mas@lah atau isu kontr0versi ketika kami jayakan penggambaran sebelum ini.

"Saya kenal Aliff kerana kami pernah pergi acara yang sama tapi belum pernah berlakon sekali," katanya.

Ditanya sama ada kontr0versi yang mel@nda Aliff itu menj£jaskan karier lakonannya kerana ia memb@bitkan dua negara serumpun, Hisyam memberitahu, karier seniya tidak terj£jas.

"Alhamdulillah, ini tahun kesebelas saya bekerja di Malaysia. Orang yang sudah biasa sudah tahu cara saya bekerja dan tak pernah ada mas@lah pun.

"Tapi sebab saya dari 'kampung' (Singapura) yang sama dengan Aliff, kami akan sentiasa dapat maklumat dan perkembangan isu yang hangat diperkatakan itu.

"Bila kali pertama dapat tahu kej@dian itu, saya juga terk£jut tapi perkara ini agak peribadi dan ini adalah uj1an buat mereka," ujarnya.

Terdahulu, nama Aliff hangat diperkatakan ramai selepas dia dan Ruhainies ditangk@p berkhalw@t oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutan (Jawi) di sebuah kondominium di ibu negara, 9 Mac lalu.

Susulan kej@dian itu, isteri Aliff iaitu pelakon dan penyanyi Bella Astillah mengambil keputusan memfailkan cerai di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan pada 13 Mac namun Aliff enggan menceraikannya.

Isu di antara mereka semakin rum1t apabila kekasih gel@p Aliff iaitu Sarah Yasmine muncul membuat pelbagai pendedahan menerusi tangk@p layar perbualan WhatsApp dipercayai antara Aliff dan Ruhainies.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: