14 May 2024

"SAYA MINTA MAAF KALAU TERKATA LEBIH, MUNGKIN TERIKUT SANGAT PERASAAN..." - AISYAH AZIZ KATA TIND4KAN CUR4NG ALIFF AZIZ BERPUNC4 DARI TR4UMA JADI M4NGSA BVLI MASA SEKOLAHNampaknya adik kepada penyanyi dan pelakon Aliff Aziz iaitu Aisyah Aziz pula tampil bersuara selepas adik Bella Astillah, Didi Astillah membuat pendedahan mengenai abang iparya itu susulan selepas tampil di Melodi.

Aisyah dilihat memuat naik kenyataan membal@s perkongsian Didi itu, dimana adik Aliff ini memohon maaf kerana terlalu mengikut perasaan selepas membaca perkongsian Didi.

Dalam perkongsian tersebut, Aisyah berkata, keadaan sudah reda, namun mendakwa pelakon Muaz Zabir yang muncul di media meng£ruhkan lagi keadaan, sedangkan boleh saja mengatakan 'no comment' kerana dia juga di pihak yang sal@h.

Klik untuk gambar besar

Apa yang menjadi perhatian, Aisyah dalam masa sama juga mendedahkan abangnya itu merupakan m@ngsa bvli ketika zaman sekolah, selain mengatakan Aliff masih dalam proses pemulihan dari tr@uma.

Namun, akui Aisyah, pendedahannya tersebut bukan untuk menutup kesal@han Aliff, namun abangnya itu memerlukan bantuan disebabkan tr@uma yang dialaminya itu.

Dalam pada itu, Aisyah turut memohon orang ramai untuk mendoakan buat Aliff bagi memudahkan proses pemulihannya serta doakan juga untuk Bella dan keluarganya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: