07 July 2024

ANAK KEDUA AL4MI MAS4LAH BUAH PINGGANG KERING - EYRA HAZALI MOHON DOAPelakon Eyra Hazali, 25, menerusi perkongsian hantaran dibuatnya di InstaStory, telah memaklumkan mengenai keadaan kesihatan anak keduanya, Endra Haqimie, 2, yang mengal@mi munt@h yang t£ruk tanpa henti, sebelum dibawa terus ke hospital dan ditah@n untuk pemeriksaan lanjut.

"Assalamualaikum semua. Mohon doakan Endra. Dia tidak henti-henti munt@h dari malam semalam (Jumaat). Keputusan kami dapat adalah buah pinggang Endra sudah kering sangat," tuturnya.

Isteri kepada pemain bola sepak Johor Darul Ta'zim (JDT), Haziq Nazli ini berkata, dia juga tidak menyangka anak lelakinya itu disahkan doktor mempunyai mas@lah buah pinggang kering.

Dalam perkongsian itu juga, Eyra atau nama sebenarnya, Hazirah Qasdina Hazali, memohon semua pengikut di Instagramnya untuk sama-sama mendoakan semoga anaknya itu segera sembuh.

Klik untuk gambar besar

"Insya-Allah dengan rawatan seterusnya, dia (Endra) akan baik dan sekarang hanya perlu dipantau doktor," tulisnya.

Untuk makluman, Eyra dan Haziq mendirikan rumah tangga pada 1 November 2019 dan dikurniakan dua cahaya mata lelaki iaitu Muhammad Hayder Qhalish, 4, dan Muhammad Endra Haqimie, 2.

Pada Mei lalu, Eyra juga berkongsi berita gembira apabila dia kini sah hamil anak ketiga.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: