29 July 2008

AMY DAPAT HADIAH BIRTHDAY RM2.5 JUTA

MAHU tahu siapakah yang mendapat rumah bernilai RM2.5 juta sebagai hadiah hari jadi?

Bukan artis Hollywood, tetapi artis Malaysia yang dikenali sebagai Amy Search.

Itulah kejutan buat media saat menghadiri majlis hari jadi ke-50 rocker tersohor Malaysia ini.

Hal itu didedahkan sendiri oleh isteri Amy, Norish saat Amy sedang sibuk melayan soalan-soalan yang dilemparkan pihak media.

Menurut Norish, Amy telah menerima hadiah sebuah rumah bernilai RM2.5 juta di sebuah kawasan perumahan elit.

Tanpa banyak bicara, Amy hanya mampu tersenyum, lantas mula berkata-kata, “Baru tempah semalam. Kalau boleh saya tak mahu kecoh-kecoh. Lagipun ini pemberian orang, dan saya berterima kasih kepadanya,” akui Amy sambil enggan memberitahu siapakah gerangannya yang menghadiahkan rumah mewah itu kepadanya.


Happy Birthday Amy...




Nabila dan bakal suaminya...





    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

28 July 2008

HAPPYNYA DATIN EZURIN...

Datin Ezurin sebelum ini dikatakan pernah menjadi seorang model dan pernah juga berlakon dalam sebuah drama bersama Faizal Yusof. Apa yang menyedihkan, gambar-gambar yang didakwa aksi tidak sopan pernah disiarkan dalam internet satu ketika dulu.

Kini, gambar baru tersebar sekali lagi. Myartis menerima gambar-gambar ini melalui email yang mendakwa Datin Ezurin berkelakuan tidak sopan lagi... eh.. eh.. betul ke?? Nampak cam biasa je!!



Aksi Datin bersama rakan-rakan...




Cherrss baby...




Amboiii... gembiranya dia..!!




Gaya bekas model dan pelakon...




Pasangan Bahagia...



    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

26 July 2008

KONSERT INUL BATAL LAGI... SIAN!!

Disebabkan atas dasar keselamatan negara, penganjur IMS Prima Sdn Bhd akhirnya terpaksa menanggung kerugian kira-kira setengah juta ringgit apabila konsert Inul Daratista dibatalkan buat kali kedua di Malaysia.

Konsert tersebut yang dijadualkan berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil, Ahad ini (27 Ogos 2008) ditolak oleh PUSPAL yang diwakili 20 agensi kerajaan termasuk Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL), Polis Diraja Malaysia (PDRM), Jabatan Agama Islam dan Jabatan Imigresen Malaysia.

Nasib malang Inul itu menyusul selepas konsert pertamanya "Live In JB" dibatalkan tanpa sebab. Berikutan itu, peminat Inul nampaknya melepas dan kempunan untuk melihat "goyang gerudi" yang begitu popular sejak beberapa tahun lalu hingga menjadikan Inul kaya raya hanya melalui muzik dangdut.




Sabar Inul ya... gak usah nangis-nangis dong!!


    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

25 July 2008

WOW... AZLAN NGAN SAPA TU..??

Siapakah disamping Azlan Abu Hassan ini? Kawan, Kekasih atau Isteri? Tapi setahu myartis, Azlan ni masih bujang trang tang tang! Tapi kalau sekadar kawan, tak mungkin mereka serapat ini ye tak?

Menurut pihak yang hantar gambar ni melalui email, "one of the photos was taken after dinner at HER house."... betul ke? Kalau betul bagus lah Azlan... tapi jangan lupa pula jemput kita orang bila makan nasi minyak nanti..!!










    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

24 July 2008

KENAPA FASHA SUKA TINDIK??

Entah kenapalah agaknya si Fasha Sandha ni suka sangat tindik sana... tindik sini ye? Mungkin sudah menjadi hobi masa lapangnya khot? Tapi itu dulu, sekarang tak tahulah pula kalau Fasha ni masih gemar dengan hobi tu... fesyenlah katakan!!!





    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

AIZAT AF5 DAN RUMAHNYA...

Fuh... besarnya rumah Aizat ni. Patutlah ramai yang kata kalau dia tak menang dalam Akademi Fantasia dulupun tak kisah... sebab dia punya sokongan dan masa depan..!!



    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

23 July 2008

TAK PASAL2 RAMLI MS KENA FITNAH...

Kalau dah jadi selebriti, pantang bergambar dengan wanita... ada sahaja yang menuduh bukan-bukan. Dalam hal ini, Ramli MS juga tidak ketinggalan. Gambar mesranya dengan seorang wanita yang kemungkinan peminat, keluarga atau saudara mara didakwa sebagai ada hubungan istimewa.

Hai macam-macam dunia ni.... Tak baik main tuduh-tuduh tau..!!



    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    Video copyright myartis 2008

22 July 2008

SELEPAS PENSIL, KINI SYIRIK...

Perkataan mengalah atau merasa serik dengan kegagalan lampau tidak pernah wujud dalam kamus Surenther dan M.Subash. Kutipan sekadar RM30,000 yang diperolehi melalui filem Pensil tidak langsung melemahkan semangat mereka untuk terus berkarya.

Hasilnya, kini Genius Parade Sdn Bhd (GPSB) bangkit kembali menerbitkan filem kedua yang berjudul Syirik. Majlis pelancaran filem tersebut telah dilangsungkan di Finas dalam suasana sederhana dan penuh semangat.

Menurut M.Subash selaku Pengarah Syirik, ada kejutan dan rahsia yang bakal diketengahkannya kali ini dalam filem arahan terbarunya itu. Selain itu, dia mahu agar budaya mencari keuntungan semata-mata dalam sesebuah filem dikikis dan digantikan dengan nilai-nilai murni.

"Buat apa kita nak tiru Barat, bukankah kita sebagai rakyat Malaysia mempunyai nilai budaya kita sendiri? Dalam masalah ini, tujuan saya menghasilkan filem bukanlah mengejar keuntungan atau populariti, tetapi untuk memartabatkan industri perfileman kita," ujarnya.

Mengenai Syirik, filem ini mengisahkan fahaman yang diamalkan oleh beberapa individu yang sesat di dalam sebuah kampung. Pemujaan objek dan syaitan sering menjadi amalan golongan tersebut hingga mereka sering melakukan pembunuhan.

Lebih memelikkan, apabila isteri seorang bomoh yang sarat mengandung telah dibunuh dan bayinya hilang. Bukan itu sahaja, malah banyak lagi insiden-insiden pelik yang berlaku di kampung tersebut hingga menimbulkan pelbagai andaian karut.

Filem ini akan menjalani penggambaran bermula pada 25 Ogos 2008 di lokasi utamanya di Hulu Langat, Kampung Sungai Lui dan Cheras, Selangor. Kos penggambaran selama 14 hari seperti yang disusun ialah RM400,000 tidak termasuk kos promosi.

Indra Che' Muda sekali lagi telah diberikan kepercayaan untuk menghasilkan pergambaran filem Syirik dan sekaligus dilantik menjadi Penasihat.

Kesimpulannya, bagi anda yang pernah menonton filem Pensil, anda pasti tahu sejauh mana kekuatan M.Subash dan Indra menghasilkan karya mereka. Oleh yang demikian, filem Syirik pastinya bakal lebih menarik dan mampu memecahkan box office apabila siap dan ditayangkan pada awal 2009 nanti.












    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    Photo & Artikel copyright myartis 2008

KAWAN, ADIK ATAU KEKASIH??

Bukan main lagi si Fezrul Khan ni bergambar ngan awek. Tapi, siapakah awek-awek ni dalam kehidupan Fezrul? Mungkinkah adiknya, sekadar kawan atau kekasih hati!!









    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

21 July 2008

NURUL ALIS, BILA DIA KAHWIN YE??

Nurul Alis, pembaca berita RTM 1. Aik... bila dia kahwin ye? Paling tak best bila gambar yang kemungkinan koleksi peribadi ni terlepas untuk tontonan umum... sabar je la!!


Lain kali cover-cover sikit nenen tu dik oiii..


Gambar lama Alis...


    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

MANGSA FACEBOOK?

Awalnya... memang ramai yang meminati artis ayu ini. Tapi tiba-tiba ramai pula yang marah bila melihat gambar berpeluk sakannya yang dipaparkan dalam Facebooknya sendiri. Iyalah, ramai yang sangka artis ni bersopan-santun tambah-tambah lagi apabila dia pernah ditawarkan memegang watak 'Gadis Melayu Terakhir'.

Tup..tup... entah macamana dia boleh paparkan gambar cam tu kat Facebook hingga meloyakan ramai peminatnya sendiri. Bila gambar tersebar, jalan paling mudah ialah salahkan orang lain kerana kononnya menyebarkan gambar tanpa izin dan fitnah!

Siapakah nama artis ini? Lu Fikirlah Sendiri..!!!













MORE PHOTO: KLIK HERE..!!
GAMBAR LAIN: KLIK DI SINI..!!



::TAMBAHAN::

Pakwe artis tu... namanya AAA... Finalis sebuah majalah remaja sedang bergaya dalam Facebooknya. Kelihatannya cam half naked!!! Tapi yang pompuan tu, real pompuan ke??? Astargfirullahalazim...






Nota:
Kesemua sumber gambar adalah melalui email peminat myartis.



    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

19 July 2008

MERIAHNYA BILA MODEL BERKUMPUL

Fulamak... bukan main meriah model-model ni bila bertemu sesama mereka. Malah ada yang bergambar sampai tak 'hengat' dunia...! Tu baru dalam gambar, kalau di dunia realiti... cam mana agaknya ye??

















    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

COMELNYA BABY YASIN

Kelahiran anak kedua Yasin. Baby perempuan tersebut diberi nama Malaika, lahir pada 7 Julai 2008 lalu. Tahniah Yasin!!







    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008

18 July 2008

SITI SAERAH YANG SLIM...

Nak seribu daya, tak nak seribu dalih!

Begitulah perumpamaan yang boleh diungkapkan untuk Siti Saerah (adik Siti Nurhaliza) yang kini makin slim berbanding dahulu. Lepas ni, mungkin makin ramai penerbit atau komposer yang berebut mahu mengambil Saerah memandangkan penampilannya yang makin bergetah (ye ke?).







Saerah dulu-dulu...



    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    myartis 2008
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...