29 September 2008

GAMBAR MISTERI FILEM SYIRIK??

Sesuatu yang pelik dan misteri secara tidak sengaja dirakamkan oleh lensa kamera ketika penggambaran filem Syirik. Mungkinkah ia gangguan puaka atau sekadar imaginasi pelakon dan krew yang terlibat dalam pembikinan filem tersebut? Allahualam..!
  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

22 September 2008

CORRIE LEE DAN TUNANG...

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

20 September 2008

KAWAN ATAU KEKASIH??

Amboii... amboiii... amboiii..!! Bukan main mesra lagi si Nabil dengan gadis misteri ni. Ke mana-mana, ada sahaja kelibat gadis tu bergambar mesra dengan Nabil sampai ke lokasi penggambaran pun dia sanggup muncul.

Eh..! Ada apa-apa ke Nabil atau gadis tu sekadar peminat yang meminati Nabil sepenuh jiwa?? Untuk jawapannya... LU FIKIRLAH SENDIRI!!
  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

19 September 2008

BILA ERRA TUTUP PERUT..!!

Kata orang, wanita yang mengandung selalunya nampak berseri! Begitulah yang berlaku pada Erra Fazira yang kelihatan makin berseri setelah membuat pengakuan baru-baru ini yang dirinya telah mengandung.

Namun yang tak sedapnya... kenapa bila bergambar Erra asyik tutup perut? Takkan malu khot bila perutnya nampak menonjol? Tak baik tau..!!Dulu makan untuk seorang, kini Erra makan
untuk dua orang!!Posing sambil cover perut!


Pandainya...!!


Cover lagi..!!


  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

11 September 2008

JULIANA IBRAHIM NGAN SAPA TU??


Secreto D Amour??Klik untuk gambar besar..!!
  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

08 September 2008

RUMAHTANGGA ABBY & NORMAN GOYANG LAGI?

Perkahwinan Norman Hakim dan Abby Abadi yang sudah dua kali berkocak atas dakwaan kehadiran insan ketiga seperti Farahdhiya dan Suhaiza Suhaimi kini kembali berkocak.

Menurut sumber wartawan, Norman sudah lama tidak pulang ke rumahnya di Ukay Perdana dan khabarnya tidak risau keadaan isterinya yang sedang sarat mengandung.

“Saya sering makan di sebuah restoran berdekatan pejabat Norman, saya lihat kereta Norman siang, malam kat pejabat saja, dia tak balik rumahkah menjenguk isterinya yang sedang sarat menunggu hari itu! Khabarnya sudah beberapa minggu Norman tak pulang rumah, entah kenapa, hanya mereka suami, isteri saja yang tahu.

“Tapi, saya kasihankan Abby, dalam keadaannya sekarang, dia pastinya memerlukan suami di sisi. Saya harap, Norman pulanglah ke rumah menjenguk isteri dan dua anaknya yang masih kecil itu,” kata sumber lain pula memberitahu wartawan.

Harapan kita sebagai peminat seni, semoga dihari baik bulan baik ini, pasangan pelakon ini dapatlah berbincang dengan baik mengenai masalah mereka. Bak kata pepatah, buang yang keruh... ambillah yang jernih!!


:: Berita Norman yang terdahulu: Klik di sini..!! ::

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

05 September 2008

PELAKON GODA YANG MENGGODA..!!

Rasanya... memang tak silap pelakon ini diambil berlakon dalam drama bersiri Goda... sebab dia memang mempunyai godaan yang mengaNcam!!

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

DATIN NORJUMA MAKIN KEMBANG...

Bila hati makin senang, maka pastinya badan pun makin kembang... begitulah yang terjadi pada Datin Norjuma yang makin berisi. Malah kalau mahu dibandingkan dengan penampilannya dahulu, memang amat ketara sekali perubahannya...

DULU-DULU...


SEKARANG...

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

04 September 2008

SEKITAR PERKAHWINAN DEKNA AF5

Tahun ni memang musim artis kahwin. Terkini ialah Dekna AF5 yang popularitinya suam-suam kuku selepas menamatkan pembelajarannya di Akademi Fantasia. Moga selepas kahwin nanti, Dekna tak terus tenggelam lantaran terlalu sibuk menguruskan rumah tangga!

  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008

02 September 2008

INTAN SARAFINA KINI TUNANGAN ORANG..!!

Benarkah Intan Sarafina sudah bertunang pada 31 Ogos lalu?? Jika benar, tahniah myartis ucapkan dan semoga pertunangan itu akan membawa mereka ke jinjang pelamin. Amin..!!

:: Klik untuk membaca kisah Intan sebelum ini ::

Klik untuk gambar besar..!!Klik untuk gambar besar..!!Klik untuk gambar besar..!!Klik untuk gambar besar..!!Klik untuk gambar besar..!!


  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")
  myartis 2008