24 March 2012

CINCIN KAHWIN ZARINA ANJOULIE & OWEN WILSON


"Me and owen Wilson... After football session," demikian kata Zarina Anjoulie mengenai gambarnya bersama pelakon Hollywood yang berkunjung ke Malaysia sempena Sapura & Kencana Petroleum Red Ribbon GP Ball 2012.

Apa yang menarik, gambar tersebut sekaligus meledakkan 'bom atom' kepada Fahrin Ahmad yang gagal bergambar dengan Owen sebelum ini. Mungkinkah Owen hanya melayan artis seksi berbanding artis lain yang kurang menarik minatnya? heh..!

Dan bagi yang ingin melihat cincin perkahwinan Zarina, ia sebenarnya berbentuk hati yang bertatahkan berlian bergelar 'Chopard'. Melihat daripada wang yang dibayar, rasanya harga cincin tersebut mencecah hingga RM10,000.

Klik untuk imej besar...


Gambar cincin kahwin selepas ini..."Loving my wedding ring... Chopard! Nothing less, that's how we do it," ujar Zarina menerangkan serba sedikit mengenai cincin tersebut.Proses pembayaran...


Untuk info, terdahulu Zarina pernah menjelaskan bahawa dia mahu cepat bernikah kerana itulah jalan terbaik buatnya menghindar daripada kontrovesi. Katanya lagi, sekiranya selepas bergelar isteri masih ada pihak yang mahu memburukkannya, dia hanya berserah dan pasrah dengan dugaan tersebut.

No comments: