04 June 2012

KONSERT ULANG TAHUN KE-20 KRU


Kemunculan kumpulan trio KRU pada tahun 1992 selaku peneraju utama muzik rap tanahair yang diwakili oleh tiga beradik iaitu Norman, Yusry dan Edry kini telah menjangkau usia yang ke-20 tahun. Kegigihan serta bakat mereka melalui pelbagai kejayaan gemilang termasuk peristiwa pahit manis sepanjang pembabitan mereka didalam industri seni dilihat mematangkan mereka.

Jadi tidak hairanlah apabila kumpulan KRU bertransformasi dari sebuah kumpulan muzik rap ke empayar perniagaan yang menembusi persada dunia.

Klik untuk imej besar...
Sehubungan itu, sempena sambutan ulang tahun KRU yang ke-20 kali ini, KRU akan membuat persembahan secara eksklusif bersama barisan artis dibawah naungan KRU Music seperti Jaclyn Victor, Forteen, Iqa, Mojo dan ramai lagi bagi menghargai peminat yang setia menyokong mereka hingga ke hari ini.

Untuk info, konsert tersebut bakal berlangsung di Neverland, Jalan Kia Peng pada 10 Jun (Ahad) jam 8.00 malam. Bagaimanapun, acara ini adalah terhad kepada 1,000 penonton dan hanya terbuka kepada mereka yang berumur 21 tahun ke atas sahaja.

Jadi, jika anda merupakan peminat tegar KRU, apa kata anda menjadi salah seorang yang melakar sejarah untuk hadir ke konsert tersebut? Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari Facebook KRU Studios.


No comments: