28 November 2013

GAMBAR MENARIK SANA SINI - PART 14


"Sory i have to delay 1 day trip to Bali wIth superF120family n fans. so i will join u guys in Bali on 27th k. c u there," Ujar Fizo Omar yang lewat pulang dari London.

Bagaimanapun, pada semalam kerinduan keluarga dan peminat akhirnya terubat apabila Fizo menulis di Instagramnya "Dinner time at the beach.. Nice place."
Klik gambar untuk imej besar...


Fizo baru pulang ke rumahnya kelmarin...____________________________________________


"Pose fav aleesya. Semua di kepala itu adalah "Milik Mom"... but she insist nak pakai," demikian kata Erra Fazira tentang posing comel anaknya Engku Aleesya.

Selain posing comel Aleesya, Erra turut memuat naik beberapa keping gambarnya yang memang menawan. Paling menarik ialah gambarnya bersama Ziana Zain.
___________________________________________


"Hmmmm.... nasib badan la... en suami asyik dengan phone baru 24jam.....dah tak pedulikan saya lagi... huhuhu," begitulah seloroh Fiza Halim terhadap suaminya Adam AF.

Namun yang kelakarnya, ada juga peminat Fiza yang mencadangkan "Kak fiza, rembat jee phone baru dia kak hihihihi." Manakala yang lain pula menambah "Eleh..cium jer pipi dia.."


___________________________________________


Nah... akhir sekali ialah mengenai Fizz Fairuz yang menaiki penerbangan 'kelas pertama' dari London ke Kuala Lumpur. Memang kelass tempat duduk Fizz, sampai boleh baring melengkar macam ular sawa kenyang. Ahak.

"Tu dia.. ni lah ticket bapak ko punya class.. Hahhaha. Siap pakai seat belt lagi tu," ujar Fizo yang merakam gambar tersebut secara kandid.No comments: