12 June 2014

HUTANG NAFKAH RM100,000 - AIDIL ZAFUAN TERJUN KE BIDANG LAKONANKami rasa tujuan pemain pertahanan pasukan JDT, Aidil Zafuan terjun dalam bidang lakonan tidak ada kena mengena dengan hutang nafkah berjumlah RM100,000.

Untuk info, Aidil khabarnya telah menerima tawaran berlakon dalam '#TheGlups'. Namun tidak pasti ia sebuah drama, filem atau sekadar iklan sahaja.

Jika diperhatikan di Instagramnya semalam, Aidil dilihat tampil memakai sut hitam putih sambil dikelilingi oleh pasukan keselamatan. Mungkin Aidil memegang watak spy yang memerlukan adegan tembak menembak dan kejar mengejar agaknya. Heh.

Persoalannya sekarang, mungkinkah Aidil terpaksa mencari kerja tambahan untuk menampung nafkah keluarga dan anak-anaknya? Rasanya tidak ya tak... sebab pendapatan Aidil boleh dikatakan lebih dari cukup sekarang. Agaknya Aidil hanya mahu memenuhi masa lapang sahaja tak!

Apa-apapun, tahnaih diucapkan buat Aidil. Moga ia menjadi satu langkah permulaan dalam kerjaya seninya nanti.         ________________________


No comments: