01 September 2014

GAMBAR HANGAT - AKSI SEKSI LANA NORDIN?



Gambar hangat dan aksi Lana Nordin selepas pernah mengerjakan umrah enam bulan lalu di Tanah Suci Mekah. Nampaknya, Lana kemungkinan kembali seksi seperti yang dipaparkan oleh rakan baiknya Stephanie Liah melalui FB.

Pasti ada yang geleng kepala melihat aksi Lana ini... namun ayuh kita bersangka baik yang ia adalah gambar lama dan ayuh kita doakan agar dia terus mendapat hidayah Allah SWT.

Klik gambar untuk size besar







Gambar yang kemudiannya telah diedit 
(diletak logo love) di laman FB Stephanie






Screenshot dari FB

 


KOMEN PEMINAT DI LAMAN SOSIAL:
"Sister kepada lana nordin, x payah la ko nak meroyan panggil org bodoh bagai.. mcm kau tu pandai sgt. I just said itu gambar br because i have been following stephanie liah ig since ages ago. Im not stupid to judge itu gambar lama ke baru. Gambar stephanie liah dlm gambar tu adalah stephanie liah yg terkini. Tak tau la kalau gambar lana nordin tu being imposed to that photo ye dak. If betul pun, apa masalahnya? Satu malaysia ni tau lana nordin mmg imej dia mcm tu. And i never ever judge her. Skati dia la nak pakai apa. Period! Akai ada pakai ok. Jgn ingat org bodoh!"



         ________________________




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...