13 January 2015

KES REBUT RAMLI MS - ALYAH PERNAH KENA TOLAK DI HOTEL?Ada yang memberi kata-kata semangat dan ada juga yang mengutuk Alyah berikutan pendedahan dan penafian cerita 'kahwin' melibatkan suaminya Ramli MS.

"#throwback semoga diberi peluang untuk aku ke sana lagi. Hanya Dia yang Maha mengetahui," demikian ujar Alyah melalui entry terbarunya di Instagram.

Entry yang berbentuk video itu memaparkan kenangan dia melakukan umrah di Mekah. Peliknya, gambar dia berdua atas katil dengan Ramli MS semalam sudah dipadam (delete).

Mungkihkah Alyah memberi pembayang yang dia rindukan Mekah dan mahu ke sana untuk berdoa bagi menenangkan fikiran?

Ini kerana, gosip baru yang berterbangan di laman-laman sembang mengatakan, wanita bernama Siti Hafilah Che Kar yang membuat Alyah bengang hingga hilang kawalan emosi itu sebenarnya sering mengganggu rumahtangga Alyah.

Paling memalukan, Alyah juga didakwa pernah ditolak hingga jatuh oleh wanita terbabit di sebuah hotel penginapan Ramli MS.


Klik gambar untuk size besarMalah wanita itu juga sanggup mengaku bahawa dia mempunyai 'barah otak' semata-mata untuk meraih simpati bagi merampas Ramli MS daripada Alyah. Pelbagai cara dilakukannya termasuk menghantar watsapp dan gambar hingga Alyah cemburu dan sekaligus 'meletup'.

Mana tak meletup bila rakan baik sendiri sanggup mengganggu rumahtangganya secara berterusan? Namun, kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi kan?         ________________________
No comments: