28 March 2015

TASIK BAKUN, SARAWAK - DESTINASI PENGAMBARAAN RUNNING MAN KALI INIJika sebelum ini, lima dari mereka pernah berkunjung ke Malaysia menerusi acara 'Running Man Fan Meeting Race Start Season 2 in Malaysia' yang diadakan di Stadium Negara, Kuala Lumpur pada November tahun lalu.

Terkini khabarnya kesemua tujuh ahli Running iaitu Yoo Jae-suk, Kang Gary, Lee Kwang-soo, Jin Seok-jin, Song Ji-hyo, Kim Jong-kook dan Haha akan menjalani penggambaran Running Man di Tasik Bakun, Sarawak pada April depan.

Difahamkan, pemilihan lokasi tersebut dibuat kerana ia mempunyai landskap yang cukup menarik dengan pelbagai biodiversiti.

Klik gambar untuk size besar
Apa yang menariknya, ahli Running Man bukan sahaja menjalani pengambaraan di situ, malah mereka juga merupakan antara tetamu khas yang akan menghadiri Festival Filem Antarabangsa Asia (AIFFA 2015) yang akan berlangsung di Kuching, Sarawak pada 9 sehingga 11 April depan.

Selain Running Man, majlis kemuncak anugerah itu nanti akan turut dihadiri selebriti popular serata asia dan antarabangsa termasuk Datuk Jackie Chan.
         ________________________
No comments: