15 June 2015

9 GAMBAR - SEKITAR MAJLIS RESEPSI SYAWAL & FIQA PELAMIN FANTASIAPasangan Syawal dan Fiqa telah diraikan dalam sebuah majlis gilang gemilang bernilai RM100,000 sumbangan Astro sebagai ganjaran kemenangan menerusi program Pelamin Fantasia.

Pereka fesyen terkenal, Rizalman Ibrahim turut bertindak sebagai perunding acara selain mereka busana kedua-dua mempelai pada malam itu.

Berkongsi lanjut mengenai kisah perkenalan mereka berdua, Syawal berkata, dia tidak pernah melihat kekurangan yang ada pada isterinya sebaliknya memberitahu Fiqa adalah wanita paling berdikari yang pernah dia temui.

Klik gambar untuk size besar
Kata Syawal, wanita berkenaan melengkapi kehidupannya sebagai seorang lelaki dan bersyukur mereka berdua akhirnya disatukan sebagai suami-isteri.

"Kekurangan yang ada padanya adalah kesempurnaan di mata saya. Fiqa adalah wanita paling berdikari yang pernah saya temui.

"Saya sebenarnya beruntung dapat bertemu dengannya dan Alhamdulillah jodoh kami akhirnya sampai ke jinjang pelamin," ujar dipetik sebagi berkata.Untuk makluman, Fiqa dan Syawal bakal berbulan madu di Xian, China.

Majlis berkenaan turut dimeriahkan dengan persembahan istimewa daripada Humood Alkhudher, Ewal, Indah, Sabhi Sadhi, Akim & The Majistret, Alyah, Jaclyn Victor, Rabbani, Haziq, Farhan dan Keroncong Band.

Gambar-gambar menarik ini telah dirakamkan oleh jurugambar rasmi mereka iaitu Sazman Nazlee Photography.

         ________________________
No comments: