06 July 2015

AKIM BERI SAYA SOKONGAN UNTUK BERPUASA - STACYSemua sedia maklum mengenai kisah percintaan pasangan penyanyi Akim Ahmad, 24, dan Stacy Anam, 25.

Malah mereka berdua dilihat semakin terbuka bercerita mengenai hubungan cinta mereka berbanding sebelum ini.

Terbaru, mereka masing-masing dilihat meletakkan gambar satu sama lain sebagai gambar profil aplikasi WhatsApp.

Klik gambar untuk size besar
Sebelum ini, Akim mengejutkan banyak pihak apabila akhirnya membuka mulut mengenai hubungan cintanya dengan Stacy ketika ditemubual sebuah stesen radio tempatan pada Februari lalu. Pengakuannya itu memberi noktah kepada teka teki hubungan rapatnya dengan Stacy.

Stacy turut berkongsi bahawa dia sedang belajar menjalani ibadah puasa. Biarpun hanya dua hari, Stacy mengakui bersahur dan berbuka puasa memberi nikmat berbeza buatnya."Buat kali pertama saya belajar untuk berpuasa. Lain rasanya perasaan apabila berbuka setelah seharian berpuasa. Tetapi setakat ini saya baru dapat berpuasa selama dua hari saja kerana faktor kesihatan kurang mengizinkan. Batuk dan selesema pula.

"Saya turut berkunjung ke rumah Akim untuk berbuka puasa bersama ibu bapanya. Jika ada jodoh antara saya dan Akim, ..adalah. Lagipun puasa juga dapat membantu dari segi kesihatan juga," ujar Stacy dipetik sebagai berkata.

Stacy mengakui Akim banyak memberi dorongan dan sokongan serta bersabar menjalani ibadah puasa.

Sumber: BH         ________________________
No comments: