10 September 2015

GAMBAR SEPARUH BOGEL TERSEBAR - CHE TA NAFI DIRINYABaru-baru ini, ada satu gambar separuh bogel seorang wanita tersebar di laman sosial yang mendakwa ianya adalah Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan sapaan Che Ta.

Che Ta bagaimanapun menafikan bahawa gambar separuh bogel itu adalah dirinya dan berkata yang beliau tidak pernah merakamkan gambar dalam keadaan memalukan seperti mana yang tersiar.

Gambar yang dipercayai menggunakan proses tindanan itu memaparkan wanita dengan raut wajah seiras pelakon itu dalam keadaan tidak berbaju dan menampakkan payu dara.

Klik gambar untuk size besar
Beliau percaya peminat masa kini lebih bijak berfikir dan tidak membuat kesimpulan dengan begitu mudah terhadap perkara negatif sebegitu.

Malah beliau turut memaklumkan mengenai gambar itu kepada suaminya, Zain Saidin dan mereka menganggap ia sebagai perkara lucu kerana tahu gambar itu tidak benar sama sekali.

"Kakak saya telah menghantar gambar separuh bogel itu kepada saya minggu lalu. Namun saya sama sekali tidak terkejut dengan gosip sebegini kerana segala-galanya tidak mustahil di zaman teknologi sekarang.

"Saya bukan muda lagi untuk melakukan perbuatan sedemikian, malah saya juga sibuk bekerja, tiada masa untuk berbuat begitu. Saya tidak terkesan dengan penyebaran gambar itu kerana saya tahu itu bukannya diri saya.

"Saya tunjuk kepada Zain pun dia tergelak. Lucu melihatkan kreativiti sesetengah pihak menggunakan teknik 'superimpose' kelihatan seperti benar.

"Namun apa yang penting, kami sendiri tahu perkara ini tidak benar. Saya enggan melatah kerana bukan pertama kali perkara begini terjadi kepada saya," ujar Che Ta dipetik sebagai berkata.


Sumber: BH         ________________________
No comments: