19 January 2016

10 GAMBAR & VIDEO - SEKITAR SAMBUTAN HARI LAHIR NORMAN HAKIM



Biarpun berlangsung lewat daripada tarikh sebenar disebabkan berada di Chennai, India atas komitmen kerja, majlis sambutan hari lahir Norman Hakim yang ke-40 tetap disambut meriah bersama keluarga tercinta serta teman rapat.

Untuk makluman, semalam Norman telah selamat pulang ke tanah air selepas beberapa hari berada disana.





"Kesayangan-kesayangan mummy dalam sibuk mencari ruang.. surprise manja-manja untuk sambut together.. Belated birthday dinner Norman Hakim...

"Niat hati nak buat kat macam-macam tempat... (itu angan-angan) tapi masanya yang takde nak mengurus kerja itu & ini... tapi takpe lokasi akan jadi bermakna walau dimana jua asalkan kita bersama kan.. kan cik suami..

"Walaupun plan gagal sebab orang tu tak nak keluar rumah, Demam, +penat tak hilang lagi balik dari Chennai.. last-last terpaksa tunjuk gambar dah buat deco untuk dinner.. So we are here...," ujar Memey Suhaiza di laman IGnya.




















Klik link dibawah untuk tonton video

VIDEO



         ________________________




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...