05 January 2016

15 GAMBAR - AZNIL DEDAH KEKAYAAN DATO' SERI VIDA YANG TERLAJAK KAYABaru-baru ini sebuah rancangan yang dikelolakan oleh Aznil Haji Nawawi telah mendedahkan bagaimana kekayaan Dato' Seri Vida atau nama sebenarnya Dr. Hasmiza Othman, Pengasas Vida Beauty.

Antara yang didedahkan ialah Dato' Vida mempunyai 17 buah rumah di ipoh, Perak dan juga di Kelantan berharga jutaan ringgit (rumah terkini RM22 juta), 20 buah kereta dan sebuah motorsikal Harley-Davidson berharga RM300,000 yang tersimpan tidak digunakan, berlian serta emas jutaan ringgit dan banyak lagi.

Nampaknya, Dato' Vida bukan setakat jutawan... tetapi multi-jutawan dalam usia muda 43tahun. Jika dinilai kesemua hartanya... kemungkinan beliau memiliki ratusan juta ringgit.

Malah secara berseloroh Aznil bertanya mengapa Dato' Vida tidak membeli kapal terbang persendirian? Jawab Vida, kalau beli ia satu pembaziran kerana dia hanya berulang-alik dari Perak, Kelantan dan Kuala Lumpur sahaja.

Bagaimanapun, dalam rancangan tersebut, beliau menafikan yang beliau mahu menunjuk-nunjuk kekayaan tersebut. Katanya dia sekadar memberi inpirasi kepada usahawan atau sesiapa sahaja agar berusaha keras sekiranya mahu mencapai kejayaan sepertinya itu.

Klik gambar untuk size besar


BERLIAN DAN EMAS ASLI


HANDBAGS BERJENAMA DARI PARIS
MOTORSIKAL HARLEY-DAVIDSON TERSADAI BERNILAI RM300,000
KERETA ALA KAPALTERBANG YANG PUNYAI SEAT URUT


RUMAH BARU BERHARGA RM22 JUTA
4 BANGLO UNTUK MASA DEPAN ANAK-ANAK

Foto & video: Astro Ria


          TONTON VIDEO - KLIK DI SINI         ________________________
No comments: