01 August 2016

15 GAMBAR - SELAMAT NIKAH, MAULANA AF PILIH GADIS INDONESIA SEBAGAI ISTERITahniah diucapkan buat Maulana AF yang selamat menamatkan zaman bujangnya dengan wanita pilihan hatinya, Ajeng Leony Agnesia, 25, yang berketurunan Minang-Jawa berasal dari Jakarta, Indonesia.

Pasangan ini dinikahkan dengan sekali lafaz dalam satu majlis nikah yang diadakan di Cipendoh Makmur Tangerang, Jakarta, Indonesia, pada 30 Julai lalu.

Menariknya, Maulana atau nama penuhnya Muhd Firdaus Maulana Mohamed turut berkongsi gambar selfie pertama mereka beserta kapsyen luahannya terhadap isteri.

"First selfie lepas sah bergelar suami isteri. Dulu dia selalu marah kenapa tak pernah upload gambar dia di sosial media, saya cakap nanti bila sudah halal, dah nikah, saya upload gambar saya dengan dia sahaja."Nama diberi Ajeng Leony Agnesia, berumur 25 tahun dan menetap di Jakarta, Indonesia, keturunan Minang Jawa.

"Saya doakan agar kamu menjadi isteri yang solehah hingga akhirat. Bersyukur sudah bertemu dengan teman hidupku yang tidak pernah lelah berada disampingku dalam keadaan apa sekalipun. I love you Ajeng Leony Agnesia," coretnya.

Kami doakan semoga pasangan ini berbahagia hingga ke jannah.

--- IKLAN ---
(dijamin oleh myartis sebagai 'good seller' - pesanan pos laju pasti dihantar)         ________________________

No comments: