03 April 2017

40 GAMBAR - SUASANA MAJLIS RESEPSI SHARNAAZ AHMAD & ISTERIMajlis resepsi sebelah pihak perempuan bagi pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila telah berlangsung dengan meriah semalam bertempat di The Royale Chulan Damansara.

Dalam majlis yang dihadiri ahli keluarga, teman rapat serta rakan-rakan artis ini telah menyaksikan Sharnaaz segak dengan sut hitamnya manakala Nabila pula anggun dengan busana berwarna pastel.

Untuk makluman, pada 8 April ini akan diadakan majlis resepsi bagi pihak lelaki yang berlangsung di Straits Quay Convention Centre, Penang.

Klik untuk gambar besar
Difahamkan, pasangan berkenaan bakal berbulan madu di Itali selama tiga minggu selepas majlis resepsi di Pulau Pinang iaitu pada 14 April ini.

Dalam pada itu, pelakon drama 'Awak Sangat Nakal' ini turut berharap dikurniakan enam orang cahaya mata dalam perkahwinan yang baharu dibina itu.

Sementara itu, ditanya mengenai kerjaya suami itu, Nabila berkata yang dia sangat memahami kerjaya Sharnaaz sebagai pelakon namun yakin suaminya itu tahu batasannya.


Foto: Noor Nabila IG, Sharnaaz ahmad IG, @wedlocx & @bcreative_productions         ________________________

No comments: