03 April 2017

ISU CERAI - DATO' SERI VIDA AKUI DALAM PROSESSegala persoalan mengenai rumah tangga Dato' Seri Dr Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Dato' Seri Vida, 46, dengan suaminya, Fairuz Ahmad Zainuddin terjawab apabila pengasas kosmetik itu mengakui sedang dalam proses untuk bercerai.

Namun begitu, Vida tidak mahu memberitahu punca mereka membawa haluan masing-masing. Vida berharap, masyarakat dapat memberikan beliau sedikit ruang buat sementara waktu.

"Buat masa ini lebih baik saya berdiam diri kerana dibimbangi ia akan mengeruhkan keadaan. Insya-Allah jika ada perkembangan lanjut saya akan kongsikan kepada anda semua," jelas Dato' Sri Vida.

Klik untuk gambar besar
Berita tentang keretakan rumah tangga Vida mula diperkatakan sejak dua minggu lepas. Namun, keadaan menjadi lebih hangat apabila Vida hadir ke festival Mood Republik hanya bersama anak-anaknya tanpa kelibat suami.

Mungkin sudah tertulis jodoh antara Vida dan Fairuz tidak panjang. Apa-apa pun, doakan yang terbaik buat Vida. InshaAllah, mungkin ada sesuatu yang lebih baik menantinya selepas dilanda ujian ini.

Untuk makluman, Dato' Seri Vida bernikah dengan Fairuz pada Januari 2014, yang juga merupakan perkahwinan ketiga jutawan kosmetik berkenaan.


Sumber: Kosmo         ________________________

No comments: