18 April 2017

BERANG DENGAN SPAMMERS - CHEF WAN TUNJUK JARI TENGAH



Selebriti popular, Datuk Redzuawan Ismail atau dikenali sebagai Chef Wan baru-baru ini telah meluahkan rasa berang apabila ada yang ambil kesempatan untuk spam perniagaan mereka di post yang dikongsinya mengenai kesedihan dan kekecewaan berhubung isu rumahtangga anaknya, Serina Redzuawan.

Chef Wan telah memuatnaik gambar dirinya menunjukkan jari tengah dengan kapsyen panjang lebar. Dalam kasyen itu, Chef wan lahar spammers yang bagi dirinya hanya mementingkan diri sendiri serta tamak dan mengganggu privasi diri dengan menjual di situ.

Mengakui tidak ada cara jalan penyelesaian yang lebih baik untuk memberitahu kepada mereka yang tidak reti menghormati hak privasi individu, Chef Wan mengakui dengan cara ini adalah lebih layak buat mereka.

Klik untuk gambar besar




"This goes to all spamners that have no respect for others to try and berdagang at my home even at the time like this.

"This ass holes masa orang meninggal pun mereka would menyemak kan jualan mereka on other people IG all the time.

"Yes what i place here to some sound rude and crude but sometime there no other way to teach this morons except my center finger for them. Should have made a double finger too!



"Orang putih naik jari aja tapi jika kita orang Melayu dah di carut kan aja atas bawah. Tahu ke malu manusia2 yg kepala tu keras mcm batu?

"Its annoying, disgusting like wise disrespectful when some one literally walk into yr home and ruined your privacy that u can even read what yr fans are commenting. Orang Kedah kata" Kurang ajak nor!”.

"Usually i can be a very nice person but at times i can also be vicious and sting like a bee! Susah manusia yg bersikap biadap ini semua dan tak reti bahasa. Sia2 mak bapak hantar ke sekolah tapi tidak belajar menghormati rumah orang lain.



"I loved the fact that i have the courage to stand up and give them this bloody fingers on their faces. Sabar pun ada batasannya. Rude or crude i am ready to face the consequences on how the public wish to judge me. Berani kerana benar!

"Lebih baik kita juga kurang ajar begini kepada mereka2 sahaja then menyusah kan hidup org lain out there. Just too many sick people out there and its making me feeling nausea at times," tulis Chef Wan.

Kita doakan segala urusan berkaitan Serina akan berjalan lancar dan selesai dengan baik.






www.myartis.com / Sumber: Media Hiburan & Oh Bulan




         ________________________





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...