27 July 2017

MAKLUMAT PERIBADI 'TERBONGKAR': "KREATIF SUNTING NAMA" - SAJAT"Ini bukan kali pertama saya mengalaminya. Sebenarnya mereka ini tak ada kerja dan terlalu ‘kreatif’ hingga sanggup menyunting nama.

"Bagi saya tindakan mereka seperti tak ada kemajuan dalam diri. Biarlah mereka terus berkata, saya malas nak ambil peduli.

"Bagi saya, setiap yang positif saya ambil untuk memotivasikan diri saya dan terus menjadi lebih baik.

"Manakala segala yang negatif adalah teladan untuk saya lebih berhati-hati," jelas ahli perniagaan berjaya, Nur Sajat mengenai maklumat dirinya yang didakwa lelaki tersebar.

Biarpun ramai yang kagum dengan pencapaiannya namun jantinanya masih menjadi persoalan ramai dan baru-baru ini, sekeping gambar menunjukkan maklumat peribadinya yang membuktikan dirinya lelaki mula tersebar.

Terdahulu gambar tersebut yang menunjukkan nama sebenar Sajat adalah Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman berserta dengan gambarnya sekali terpampang di media sosial.

Klik untuk gambar besar


Malah ini bukanlah kali pertama cubaan orang ramai untuk membuktikan dirinya adalah berjantina lelaki.

Selain menjalankan perniagaan barangan kosmetik, Sajat juga telah mengeluarkan koleksi pakaian Hari Raya yang dikenali sebagai RTW Sajat.

Namanya mula dikenali apabila sering memuatnaik video aksi seksi di Instagram dan membeli banglo lama Datuk Aliff Syukri.
www.myartis.com / Sumber: Harian Metro
         ________________________

No comments: