09 September 2017

ERRA DOAKAN ENGKU EMRAN & LAUDYA SEGERA KURNIAKAN ALEESYA ADIK


"Alhamdulillahhhh.. Tahniah!! Buat ayah kepada Aleesya @iamkumbre dan @laudyacynthiabella diatas penyatuan cinta kalian.. Moga berbahagia dan berkekalan hingga ke jannah.

"Penyatuan ini juga moga dapat mengeratkan lagi ukhwah antara Malaysia dan Indonesia.. Kita bersaudara dalam kejauhan.. kita saling mendoakan dan pupuk kasih sayang. Moga harmoni dan damai bersama. Amin..

"Anakanda ku, kini bertambah ahli keluarga Aleesya, maka bertambahlah hendaknya kasih sayang dan perhatian buat mu sayang..

"Moga menjadi anak yg solehah dan punya jati diri yang disenangi dan dsayangi sentiasa. Mom will always support and pray for your happiness dunia dan akhirat. Love you so much my love!!! 😙😙😙," luah pelakon terkenal Erra Fazira di laman Instagram.

Sementara itu, dalam posting yang sama juga, Erra sempat mengusik pasangan pengantin baru supaya dapat memberikan Aleesya adik baru dengan segera dan mendoakan kebahagiaan mereka berdua.

Klik untuk gambar besar


"Kepada pasangan mempelai ee dan bella.. moga kalian segera dikurniakan cahaya mata yg soleh dan solehah lagi comel!

"Pasti anakanda Aleesya tak sabar menanti adik.. 😉😁 Kalian sentiasa dalam doaku.. CONGRATULATIONS AGAIN!! Muahhhhh 😙," ujar Erra.

Semalam selesai sudah pernikahan diantara Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella yang diadakan di sekitar Kuala Lumpur secara tertutup.

Malah ruangan komen Instagram Erra juga turut dipenuhi kata-kata positif buatnya dan mendoakan jodoh Erra dengan 'Si Dia' pula.


www.myartis.com / Sumber: Erra Fazira IG


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: