19 December 2017

ISU KUTUK FATHIA - ZARINA ANJOULIE 'SOUND' DIRA ABU ZAHAR


"So dira is this what u do pergi turun padang aib kan another female thats digusting n a digrace to puteri umno punya society.

"Maybe Fathia did say something but tak payah lah nk aibkan sampai camtu itu ke keje puteri umno bila turun padang pui…

"I ingat korang discuss issue utk menolong org ke bantu rakyat ke all that crap bagus la i jual spray cipap lagi membantu ramai wanita.

"N between u n Fathia trust me kalau dia turun padang takde siapa nk dgr cakap awk. Kita patut membina semangat masing2 bukan memalukan kaum wanita sini sana.

Klik untuk gambar besar


"Shame on u sebagai seorang wanita. Nah ambik atleast u have a new topic to hentam when u turun padang.

"Yg lain sila tag sebab i tau tau username dia tq," kata pelakon Zarina Anjoulie menerusi akaun Instagramnya yang tidak bersetuju dengan cara Dira Abu Zahar yang mengutuk Fathia Latiff tidak perlu mencampuri urusan politik negara.

Ramai yang bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Zarina dan berpendapat Dira seharusnya mencari jalan untuk membantu rakyat dan tidak menyindir orang lain.Terdahulu, Dira ketika Persidangan UMNO 2017 memberitahu orang ramai tidak perlu terpengaruh dengan apa yang dikatakan oleh Fathia kerana aktres itu tidak mengetahui isu sebenar disebalik apa yang berlaku dalam isu semasa negara.

Dira juga mengatakan Fathia seharusnya membetulkan kehidupan serta lakonannya dahulu sebelum hendak mengecam kerajaan.

Zarina yang mungkin dahulu terkenal kerana kontroversinya, namun sejak berhijrah, beliau kini lebih aktif dalam bidang perniagaan. Bagaimanapun, Zarina masih lagi mengikuti setiap perkara semasa yang berlaku dalam industri hiburan.
ATAU KLIK DISINI UNTUK TONTON VIDEO


www.myartis.com / Sumber: Zarina Anjoulie IG


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: