29 January 2018

50 GAMBAR - SEKITAR RESEPSI PERKAHWINAN YUNA & SUAMI


Malam semalam telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan penyanyi Yuna dan suaminya, Adam Sinclair yang diadakan di Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC.

Dalam majlis tersebut, bapa Yuna, Datuk Indera Mat Zara'ai Alias telah membuat kejutan dengan mendendangkan dua lagu.

Sambil memetik gitar, Mat Zara'ai menyampaikan lagu 'Corazon Espinado' yang dipopularkan Santana dan 'Perfect' oleh Ed Sheeran.

Majlis yang bertemakan tradisional itu menyaksikan Yuna anggun mengenakan busana pengantin Perak rona putih gading rekaan Hatta Dolmat.

Klik untuk gambar besar
Bapa Yuna buat kejutan


Seramai 1,500 tetamu hadir memeriahkan majlis itu dengan diketuai tetamu Diraja, keluarga terdekat, kenalan mempelai, rakan selebriti, termasuk bekas peserta The Voice 2012, Dez Duron dan penyanyi serta pelakon terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari.

Pada 26 Januari lalu, Yuna atau nama sebenarnya, Yunalis Mat Zara'ai, 31, sah menjadi isteri kepada pengarah video, Adam Yousof Sinclair, 33, yang juga adik pelakon, Ashraf Sinclair, di Puncak Rimba, Bukit Tinggi, Bentong.

Penyanyi yang terkenal dengan lagu 'Crush' itu berkenalan dengan suaminya ketika menjayakan projek iklan pada awal 2013.

Hubungan mereka mulai rapat pada 2015 dan keluarga Adam merisik Yuna pada 27 Mac lalu sebelum menjalin pertunangan 5 Ogos tahun lalu.


www.myartis.com / Sumber: Berita Harian - Foto: #adamxalis


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: