26 January 2018

VIDEO: TAHNIAH - JIHAN MUSE KINI BERGELAR IBU, TIMANG 'BABY BOY'


Alhamdulillah... kira-kira pukul 10.15 malam semalam, pelawak dan pengacara Jihan Muse telah selamat melahirkan anak sulung hasil perkahwinannya dengan pelakon Ungku Hariz secara pembedahan.

Jihan atau nama sebenarnya Nuur Jihan Musa, 35, melahirkan anak lelaki itu di DEMC Specialist Hospital Shah Alam dengan berat 3.85 kilogram dan bayi tersebut dalam keadaan sihat.

Dia juga akan berehat selama dua bulan daripada menjalankan aktiviti seni untuk beri tumpuan kepada keluarganya.

"Dengan izin yang maha Esa, kami dari Laugh Out Loud Entertainment mewakili Jihan Muse dan Ungku Hariz, ingin memaklumkan bahawa Jihan telah selamat melahirkan seorang putera sulung seberat 3.85 kilogram pada jam 10.15 malam sebentar tadi (26.1.18) secara pembedahan oleh Dr. Norleen di DEMC Specialist Hospital Shah Alam.

Klik untuk gambar besar


"Jihan Muse dan bayi kini dalam keadaan bayi dan sedang berehat. Memandangkan ini adalah kelahiran sulung mereka, Jihan bakal berehat dari apa-apa aktiviti hiburan selama dua bulan untuk memberi tumpuan dan meluangkan masa bersama keluarga.

"Kami dari pihak pengurusan ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas doa dan sokongan dari ahli keluarga, rakan terdekat, rakan media dan para peminat. Terima kasih," katanya menerusi Instagram MeleTop.

Menerusi video yang dimuatnaik di laman rasmi program Meletop itu, suami Jihan meluahkan rasa syukur sudah bergelar seorang bapa. Ungku juga mengucapkan ribuan terima kasih dan berharap semua peminat akan mendoakan dia sekeluarga.

Jihan dan Ungku Hariz Faizal, 32, berkahwin pada bulan Mac tahun lalu dalam sebuah majlis sederhana yang diadakan di Laman Kayangan, Shah Alam.
ATAU KLIK LINK INI UNTUK TONTON VIDEO


www.myartis.com / Sumber: mStar & Instagram MeleTop


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: