21 March 2018

DIGELAR SIMBOL SEKS: "LANTAKLAH, TAK BOLEH TUTUP" - ELLY MAZLEIN


Hanya kerana imej seksi selain personalitinya yang manja, penyanyi dan pelakon dan Elly Mazlein, 38, telah dilabel sebagai simbol seks oleh segelitir pihak.

Elly bagaimanapun tidak peduli dan berkata dirinya bukan seorang individu yang sensitif apabila ada pihak lain yang cuba menjentik kesabarannya dengan pelbagai kata-kata fitnah.

"Nak kata simbol seks ke, kecam ke... lantaklah. Saya tidak boleh tutup mulut orang tentang apa yang mereka ingin katakan tentang saya.

"Saya pun bukanlah seorang yang cepat sensitif dengan perkara-perkara negatif dan apa yang betul kita ambil untuk kebaikan, selebihnya biarlah ia dibawa angin lalu," kata pemilik nama sebenar Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi.

Klik untuk gambar besar


Elly menghadapi kontroversi terbaharu selepas dia terbuka berbicara mengenai buah dadanya yang kelihatan besar dan luar biasa yang disebabkan menyusukan anak dan bukan kerana pembedahan.

Dalam pada itu, Elly memberitahu, ketahanannya yang kalis dengan kata-kata nista masyarakat itu mungkin disebabkan sudah lali dengan asam garam sebagai anak seni yang dilaluinya sepanjang 20 tahun kariernya.

Malah kata Elly, sebelum ini ada perkara lebih teruk yang terpaksa dihadapinya berbanding dengan kata-kata tidak bermakna netizen terhadapnya."Pengalaman banyak mengajar saya. Mungkin dulu akan cepat 'sentap' kalau ada orang mengata tetapi lama kelamaan perkara itu saya sudah lali.

"Status saya sebagai ibu juga membuatkan saya tak peduli lagi apa orang kata kerana ada banyak perkara lain yang perlu saya beri perhatian," ujarnya.

Tambah Elly, dia hanya akan memberi reaksi sekiranya ada pihak cuba menyentuh tentang keluarga dan anak perempuannya, Putri Sara Sefhia yang kini berusia dua tahun.Ujarnya lagi, disebabkan perkara itu juga, sejak setahun lalu dia tidak lagi memuatnaik gambar anaknya itu di laman sosial kerana ingin menjaga privasi kanak-kanak itu.

"Cukuplah saya sahaja yang banyak drama dan tidak perlu melibatkan anak saya pula. Sebab itulah saya tidak lagi memuatnaik gambarnya di laman sosial.

"Kerana ingin mengelak dia menjadi mangsa kecaman selain ingin memberikannya privasi dan menjalani kehidupan biasa seperti kanak-kanak lain," tuturnya.

Dalam perkembangan lain, Elly berkata, 2018 banyak memberi impak positif kepada kariernya termasuk dia diberi kepercayaan untuk mengendalikan program 'Mentor Otai' di TV3.


www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: