24 March 2018

"TAK FAEDAH UNTUK JATUHKAN ORANG" - IZREEN


"Tak perlu cuba nak jadi Izreen, walaupun kena kecam kau tetap nak jadi akak juga. Tolonglah buat kerja lain, tak payah buat kerja yang tak berfaedah untuk jatuhkan orang semata-mata.

"Kepada korang semua hati-hati dengan akaun palsu itu, saya hanya ada satu sahaja akaun iaitu @izreen.azminda," ujarnya pelakon Izreen Azminda yang berasa hairan mengapa mereka mewujudkan akaun Instagram palsu menggunakan namanya sedangkan dirinya kini menerima kecaman hebat netizen.

Kini sedang menunggu masa sesuai untuk mengaktifkan semula laman sosial Instagram miliknya '@izreen.azminda', Izreen berkata, buat masa ini dia hanya mempunyai satu akaun sahaja yang telah dinyahaktifkan buat sementara waktu.

"Tunggu masa sesuai saya akan aktifkan semula Instagram itu. Buat masa ini, saya ada satu saja akaun official tapi belum aktif," jelasnya menerusi rakaman video di laman Instagram peminat @izreenazmindafc.

Sebelum ini, aktres berusia 32 tahun ini mengambil keputusan menyahaktifkan laman Instagram miliknya sejak 2 Mac lalu.

Klik untuk gambar besar


Tindakannya itu membuatkan banyak akaun palsu menggunakan namanya wujud di laman sosial berkenaan yang turut memuatnaik gambar mendakwa ia akaun baharu milik pelakon tersebut.

Dalam pada itu, Izreen turut meluahkan kekesalan dengan sikap individu tidak bertanggungjawab yang mencipta akaun palsu tersebut.

Kontroversi terhadap Izreen tercetus apabila suaminya iaitu Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude dan isteri pertama, Intan Liana Saleh hadir di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur bagi proses lafaz cerai pada 28 Februari lalu.

Ude menceraikan Intan yang juga merupakan isteri pertama dengan talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, pada Khamis.Gara-gara peristiwa itu, ramai netizen melahirkan rasa simpati terhadap Intan kerana bakal diceraikan sedangkan dia sudah bersetuju untuk berkongsi kasih ataupun bermadu dengan Izreen.

Ude dan Intan berkahwin pada 1 Mac 2013 dan dikurniakan dua orang anak lelaki iaitu Arish Muqri, 3, serta Ariq Muqri, 1. Kisah rumahtangga pemuzik bebas tersebut dengan Intan berakhir pada Khamis.

Pada November tahun lalu, Izreen mendedahkan sudah berkahwin dengan Ude pada 8 Ogos 2017 secara tertutup dan ia dirahsiakan atas permintaan suaminya itu.

Izreen mempunyai seorang anak lelaki iaitu Muhammad Adrian Umar yang kini berusia lima tahun hasil perkahwinan terdahulunya dengan jurukamera iaitu Muhammad Riza.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: