12 April 2018

BERPELUKAN BAJU SEDONDON - IZREEN & UDE KENA HENTAM


Menerusi laman Instagram, pelakon Izreen Azminda telah memuatnaik gambar mesra dirinya bersama suami, Ude Wahid berpelukan dengan pakaian sedondon.

Meskipun telah mengaktifkan semula akaun Instagram masing-masing tetapi masih tidak memasang fungsi komen.

Ini bermakna netizen tidak dapat meninggalkan komen pada gambar-gambar yang dimuatnaik oleh mereka sebagai mana lazimnya.

Bagimanapun terdapat akaun Instagram lain yang telah memuatnaik semula gambar tersebut dan netizen telah mengambil kesempatan untuk meninggalkan komen berunsur hentaman kepada Izreen dan Ude kerana gambar itu.

Kebanyakan netizen mendakwa pasangan itu mematikan fungsi komen kerana takut dihentam di akaun sendiri. Tindakan Izreen didakwa netizen sebagai tidak menghormati bekas isteri pertama Ude, Intan Liana Saleh yang masih dalam edah.

Klik untuk gambar besar


Dalam pada itu, pelakon 'Ahli Mesyuarat Tingkap' ini telah memuatnaik satu lagi gambarnya dan berkata diam itu emas.

Ude, 30, seorang pemuzik, telah menceraikan isteri yang dikahwini selama lima tahun, Intan, 33, seorang suri rumah pada Mac lepas setelah bernikah secara rahsia dengan Izreen pada Ogos 2017.

Ude meninggalkan rumah setelah Intan mengetahui tentang perkahwinan itu dan memfailkan perceraian dengan Intan pada 30 November 2017, setelah tiga bulan mengahwini Izreen.

Hasil perkahwinan itu, Ude atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahi dan Intan mempunyai dua anak lelaki.
www.myartis.com / Sumber: Beautifulnara


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: