26 May 2018

ISU KONTRAK AKAN DITAMATKAN: "TAK TAHU MENAHU" - NABIL


Baru-baru ini, ada ura-ura mengatakan tempat pelawak dan pengacara Nabil Ahmad dalam program MeleTOP itu bakal digantikan oleh orang lain.

Bagaimanapun, Nabil yang mengendalikan program itu bersama Neelofa sejak 2012 itu menjelaskan dia belum berhasrat untuk meninggalkan tugasnya sebagai hos program MeleTOP.

Nabil berkata, dia sendiri tidak tahu menahu mengenai gosip tersebut malah tiada sesiapa daripada pihak produksi memberitahu kontraknya bakal ditamatkan.

Ini kerana kata Nabil, kontraknya sebagai hos program tersebut sehingga tahun 2019.

Klik untuk gambar besar


"Saya sendiri tidak tahu menahu... ini adalah kali pertama saya mendengar mengenainya. Pihak produksi pun tidak pernah kata apa-apa dan sekiranya benar saya perlu mendengarnya daripada mereka.

"Apa-apa pun saya anggap ia sebagai gosip semata-mata kerana kontak saya pun masih ada sampai 2019," katanya.

Dalam pada itu, Nabil berkata, dia tidak merancang untuk meninggalkan MeleTOP seperti diperkatakan kerana menyukai tugasnya sebagai hos program itu."Saya sayangkan MeleTOP, saya sudah terlalu lama bersama semua yang terlibat untuk meninggalkan program itu begitu sahaja," tuturnya.

Dalam perkembangan lain, Nabil berkata, telefilem terbitan syarikat produksinya, Nabil Ahmad Production iaitu The Hantus bakal menemui penonton di Astro pada Aidilfitri nanti.

Selain itu, Nabil berkata, dia juga bakal muncul dalam beberapa program raya termasuk MeleTOP Raya dan Gegar Vaganza Raya.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: